Wiesz reteir, jak sie ma cos do powiedzenia i wie, jak to powiedziec, to z niejednej sytuacji mozna wyjsc z twarza. Ale twoje wywody, sa coraz bardziej zalosne.
Kolejny raz, jeszcze glebiej, obnazasz kompletny brak argumentow.Jak juz sie nie masz czego uczepic (a to wyksztalcenie, a to kolesiostwo, a to rodzina, a to inteligencja ...), to lapiesz sie za poglady polityczne....no zobacz pan panie, jak zes do mnie na pw przylatywal, to nic, a nic nie przeszkadzaly ci moje poglady polityczne
az tu naraz eureka cie dopadla
Z twoich wywodow retier1, w prosty sposob, zlozyc mozna obraz Fiony66, ktora odpowiadala by tobie w 100% :
-nie powinna miec wyksztalcenia (najlepiej jakby zakonczyla edukacje na poziomie przedszkola),
-jej poziom IQ powinien byc zgodny z poziomem IQ nalesnika z serem,
-dobrze by bylo gdyby jej polszczyzna byla mniej wiecej taka :"siema retier siem hciala zpytac ciebie czy mogiesz mnie pofieciec..."
-sympatie polityczne powinna miec calkowicie zgodne z twoimi,
-nie powinna sympatyzowac z nikim na forum, chyba, ze z toba.
I powinna balwochwalic, wynosic pod niebiosa wrecz, wszelkie twoje poglady i wywody.
Owocnych poszukiwan zycze
Z mojego punktu widzenia, wbiles swoj ostatni "gwozdz do trumny".
Kolejny raz, jeszcze glebiej, obnazasz kompletny brak argumentow.Jak juz sie nie masz czego uczepic (a to wyksztalcenie, a to kolesiostwo, a to rodzina, a to inteligencja ...), to lapiesz sie za poglady polityczne....no zobacz pan panie, jak zes do mnie na pw przylatywal, to nic, a nic nie przeszkadzaly ci moje poglady polityczne

Z twoich wywodow retier1, w prosty sposob, zlozyc mozna obraz Fiony66, ktora odpowiadala by tobie w 100% :
-nie powinna miec wyksztalcenia (najlepiej jakby zakonczyla edukacje na poziomie przedszkola),
-jej poziom IQ powinien byc zgodny z poziomem IQ nalesnika z serem,
-dobrze by bylo gdyby jej polszczyzna byla mniej wiecej taka :"siema retier siem hciala zpytac ciebie czy mogiesz mnie pofieciec..."
-sympatie polityczne powinna miec calkowicie zgodne z twoimi,
-nie powinna sympatyzowac z nikim na forum, chyba, ze z toba.
I powinna balwochwalic, wynosic pod niebiosa wrecz, wszelkie twoje poglady i wywody.
Owocnych poszukiwan zycze

Z mojego punktu widzenia, wbiles swoj ostatni "gwozdz do trumny".