Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Joanna C sara Sobczak Monika Kuś Fudi Martyna 20 Łukasz Ch Antoni1234 Marcin Tadeusz (35315 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Wiesz reteir, jak sie ma cos do powiedzenia i wie, jak to powiedziec, to z niejednej sytuacji mozna wyjsc z twarza. Ale twoje wywody, sa coraz bardziej zalosne.

Kolejny raz, jeszcze glebiej, obnazasz kompletny brak argumentow.Jak juz sie nie masz czego uczepic (a to wyksztalcenie, a to kolesiostwo, a to rodzina, a to inteligencja ...), to lapiesz sie za poglady polityczne....no zobacz pan panie, jak zes do mnie na pw przylatywal, to nic, a nic nie przeszkadzaly ci moje poglady polityczne az tu naraz eureka cie dopadla

Z twoich wywodow retier1, w prosty sposob, zlozyc mozna obraz Fiony66, ktora odpowiadala by tobie w 100% :

-nie powinna miec wyksztalcenia (najlepiej jakby zakonczyla edukacje na poziomie przedszkola),
-jej poziom IQ powinien byc zgodny z poziomem IQ nalesnika z serem,
-dobrze by bylo gdyby jej polszczyzna byla mniej wiecej taka :"siema retier siem hciala zpytac ciebie czy mogiesz mnie pofieciec..."
-sympatie polityczne powinna miec calkowicie zgodne z twoimi,
-nie powinna sympatyzowac z nikim na forum, chyba, ze z toba.

I powinna balwochwalic, wynosic pod niebiosa wrecz, wszelkie twoje poglady i wywody.

Owocnych poszukiwan zycze

Z mojego punktu widzenia, wbiles swoj ostatni "gwozdz do trumny".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Mogę się tylko domyślać Luba że ubodło cię moje stwierdzenie odnośnie polskiej inteligencji.
Kłótnia dotyczy konkretnych osób. Więc skąd twoja reakcja?

W przeciwieństwie do ciebie Hilton,nie mam potrzeby przyszpilania kogokolwiek w celu dowartościowania się lub leczenia jakichkolwiek kompleksów. Także ćwiczenia w tym kierunku zaproponuj innym. Od momentu jak Dino wstawił temat o szkolnictwie,cały czas mi ubliżasz.
Więc się pytam,gdzie jest moderator ? Jak to nazwać?
Co do odwracania kota ogonem.
Mogę się co najwyżej zamotać,jak to ktoś raczył zauważyć.
Na więcej jestem przecież za głupi,czyż nie?

Na tym kończę swoją kłótnię z adwersarzami,bez względu na komentarze.
Przy okazji spokojnych świąt życzę a w nowym roku mniej takich retierów czy retlerków,co to próbują gryźć a zębów im brak .

Buhahahahaha
Juz sie pogubiles.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Hi, hi. Śmietnik żyje, jaki stabilny wątek, nie odbiega od tematu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...pustamisska.pl
...malypajac.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
...pustamisska.pl
...malypajac.pl[/quote]

zeby temat nie przepadl.
szkoda by bylo...

przypominam - klikajac,bierzesz udzial w wyborach miss pustychmissek i misstera malychpajacow...

p/s:
atrakcyjne nagrody pocieszenie,dla przegranych!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
...pustamisska.pl
...malypajac.pl

zeby temat nie przepadl.
szkoda by bylo...

przypominam - klikajac,bierzesz udzial w wyborach miss pustychmissek i misstera malychpajacow...

p/s:
atrakcyjne nagrody pocieszenie,dla przegranych![/quote]

Tra...la...lala, tralalala....napisała pusta miska....do małego pajacyka....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...bum tarara,bum tarara - coz to za dobrana para!

ale wracajac do tematu

zglaszaja sie juz pierwsi sponsorzy m.in:

bardzo znany projektant i stylista gwiazd,tomasz pa-jacykow,oraz spadkobiercy majatku (dlugow) niezapomnianej miss taylor...

...nie zwlikaj - klikaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Coś w sam raz do śmietnika: Forum Norwegia. Działa sobie toto jak działało, raczej nieszczególnie, "forumowe głupki" rozrzucają śmieci po większości wątków, ludzie mają radość uczestnicząc w prostackim serialu durnych wypowiedzi i chamstwa, a portal zarabia na zwiększonym ruchu. No cóż, znak współczesności, chciałoby się powiedzieć: A to Polska, właśnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Buhaahhahaahhahahahahahaha-Hilton natrafiłaś na psa....buhahahahaha!Zaj....ty kabaret!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok